Butik / Kontor

Professionell Målning för Butiker och Kontor

Behöver du måla om i din butik eller på ditt kontor? Ta kontakt med oss så kommer vi och gör en kostnadsfri besiktning, samt ger råd och vägledning om så önskas. Vi målar, tapetserar och ser till så att du får det snyggt och trivsamt. Vi skapar en inbjudande atmosfär för dina kunder och medarbetare med vår skräddarsydda målningstjänst för butiker och kontor i Södra Dalarna. Våra erfarna målare förstår behoven av professionell och representativ målning för kommersiella utrymmen.

Varumärkesanpassade Färglösningar

Vi hjälper dig att förstärka ditt varumärkesidentitet genom att erbjuda färglösningar som matchar ditt varumärke. Vårt fokus ligger på att skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för dina kunder och besökare.

Effektivt Arbete utan Störningar

Vi förstår vikten av att minimera störningar i butiks- och kontorsmiljöer. Våra målare arbetar effektivt och professionellt för att slutföra projektet snabbt och smidigt, så att du kan återgå till verksamheten så snart som möjligt.

Måleritjänster från en kompetent målarfirma

Anlita en kompetent målarfirma. Vi erbjuder allt inom traditionell målning, både inomhusmålning och utomhusmålning.
Om du har frågor om någon av våra tjänster eller vill ha en offert, ta kontakt här.

  Offert och kontaktförfrågan

  Vid offertförfrågan så återkommer vi alltid för att boka ett möte på plats där jobbet skall utföras. Detta för att vi ska kunna ge ett så exakt pris som möjligt.

  Kontaktuppgifter

  Telefon: 0225-25 67 00

  E-post: langsbynmaleri@gmail.com

  Adress: Munters Väg 1, 776 72 LÅNGSHYTTAN