Byggentreprenör

Målare Byggentreprenör – Skapar Visuella Mästerverk

Södra Dalarna vittnar om skönheten av våra skickliga målare byggentreprenörer. Vi kombinerar estetik och expertis för att ge ditt byggprojekt den perfekta finishen. Oavsett om det är nybyggnation, renovering eller ombyggnad, är vårt fokus på detaljer och kvalitet.

Vi tar oss an byggprojekt av alla storlekar. Lång branschvana gör oss enkla att kommunicera med. Alltid högsta nivå på resultatet. Vi har goda referenser inom både nybyggnation och renovering. Vi är även certifierade för SSG, MVK, BAS-P, BAS-U m.fl.

Designanpassade Målningstjänster för Byggprojekt

Vårt team av erfarna målare förstår att varje byggprojekt är unikt. Vi erbjuder skräddarsydda målningstjänster som kompletterar arkitekturen och skapar en visuell enhet genom noggrann färgkoordination och professionell tillämpning.

Kvalitet och Hållbarhet i Varje Penseldrag

Vi strävar efter att inte bara möta utan överträffa dina förväntningar när det gäller kvalitet och hållbarhet. Våra målare använder högkvalitativa material och avancerade tekniker för att säkerställa långvariga resultat och nöjda kunder.

Måleritjänster från en kompetent målarfirma

Anlita en kompetent målarfirma. Vi erbjuder allt inom traditionell målning, både inomhusmålning och utomhusmålning.
Om du har frågor om någon av våra tjänster eller vill ha en offert, ta kontakt här.

  Offert och kontaktförfrågan

  Vid offertförfrågan så återkommer vi alltid för att boka ett möte på plats där jobbet skall utföras. Detta för att vi ska kunna ge ett så exakt pris som möjligt.

  Kontaktuppgifter

  Telefon: 0225-25 67 00

  E-post: langsbynmaleri@gmail.com

  Adress: Munters Väg 1, 776 72 LÅNGSHYTTAN