Flerbostadshus / BRF

Målning för Bostadsrättsföreningar – Skapa Vackra Gemenskaper

Anlita oss för att snygga upp hela området i ett svep. Vi hjälper med alla former av måleriuppdrag inomhus och utomhus. Vid behov kan vi gå in som projektledare och ta in övriga hantverkare i vårt team. Exempelvis elektriker, golvläggare och snickare.

Vår målningstjänst för bostadsrättsföreningar i Södra Dalarna fokuserar på att skapa vackra och välskötta gemenskaper. Vi förstår vikten av att bevara och förbättra bostadsområden för att skapa en trivsam och attraktiv miljö för alla invånare.

Skräddarsydda Underhållsplaner

Vi erbjuder skräddarsydda målnings- och underhållsplaner för bostadsrättsföreningar. Genom att implementera regelbundna underhållsåtgärder hjälper vi till att förlänga livslängden på byggnaderna och bevara deras skönhet.

Kvalitetsmaterial för Hållbara Bostadsområden

Vi använder högkvalitativa målningsmaterial för att säkerställa att bostadsområdena förblir attraktiva och välskötta över tid. Vårt mål är att skapa långsiktiga lösningar som gynnar både bostadsrättsföreningen och dess invånare.

Måleritjänster från en kompetent målarfirma

Anlita en kompetent målarfirma. Vi erbjuder allt inom traditionell målning, både inomhusmålning och utomhusmålning.
Om du har frågor om någon av våra tjänster eller vill ha en offert, ta kontakt här.

  Offert och kontaktförfrågan

  Vid offertförfrågan så återkommer vi alltid för att boka ett möte på plats där jobbet skall utföras. Detta för att vi ska kunna ge ett så exakt pris som möjligt.

  Kontaktuppgifter

  Telefon: 0225-25 67 00

  E-post: langsbynmaleri@gmail.com

  Adress: Munters Väg 1, 776 72 LÅNGSHYTTAN