Industri

Professionell Industrimålning för Varierande Behov

Södra Dalarna välkomnar högkvalitativ industriell målning för företag som strävar efter hållbarhet och långvarigt resultat. Vår erfarna personal erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta specifika krav inom olika industrier.

Behöver du hjälp med målning i industrilokaler? Vi har lång erfarenhet av att måla åt industrikunder, och full koll på de säkerhetsaspekter och regler som råder. Kontakta oss redan idag, så kommer vi och inspekterar dina lokaler och ditt behov.

Specialiserad Kompetens för Optimalt Resultat

Vårt team av specialiserade målare förstår behoven inom industriell sektor och använder avancerade tekniker samt högpresterande färger. Oavsett om det gäller maskiner, produktionsanläggningar eller lagerlokaler, kan vi leverera pålitliga och professionella målningstjänster.

Miljövänliga Alternativ för Hållbarhet

Vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön genom att erbjuda miljövänliga färgalternativ. Våra industriella målningsprojekt i Södra Dalarna integrerar moderna metoder för att säkerställa hållbarhet och överlägsen kvalitet.

Måleritjänster från en kompetent målarfirma

Anlita en kompetent målarfirma. Vi erbjuder allt inom traditionell målning, både inomhusmålning och utomhusmålning.
Om du har frågor om någon av våra tjänster eller vill ha en offert, ta kontakt här.

  Offert och kontaktförfrågan

  Vid offertförfrågan så återkommer vi alltid för att boka ett möte på plats där jobbet skall utföras. Detta för att vi ska kunna ge ett så exakt pris som möjligt.

  Kontaktuppgifter

  Telefon: 0225-25 67 00

  E-post: langsbynmaleri@gmail.com

  Adress: Munters Väg 1, 776 72 LÅNGSHYTTAN