Privatperson

Personlig Touch med Professionell Målning för Hemmet

Våra skickliga målare i Södra Dalarna förstår att ditt hem är en förlängning av din personlighet. Vi erbjuder professionell målningstjänst med en personlig touch, skräddarsydd för att förbättra och skydda ditt hem. Få hjälp med tapetsering, målning av väggar, golv och tak. Vi är MVK-certifierade och kan utföra arbeten i våtrum. Det är en självklarhet för oss att ta hänsyn till personlig integritet när vi jobbar hemma hos människor. Vi hjälper dig med ROT-avdraget.

Färgkonsultation för Perfekt Harmoni

Vi hjälper dig att välja färgscheman som harmonierar med din inredning och skapar en balanserad atmosfär. Våra målare är inte bara experter på applicering utan även kreativa rådgivare som ger ditt hem den perfekta estetiska kicken.

Kvalitetsmaterial för Hållbara Resultat

Vi använder högkvalitativa målningsmaterial för att säkerställa att ditt hem förblir vackert och skyddat under lång tid framöver. Varje penseldrag är noggrant utfört för att uppnå perfektion och nöjda kunder.

Måleritjänster från en kompetent målarfirma

Anlita en kompetent målarfirma. Vi erbjuder allt inom traditionell målning, både inomhusmålning och utomhusmålning.
Om du har frågor om någon av våra tjänster eller vill ha en offert, ta kontakt här.

  Offert och kontaktförfrågan

  Vid offertförfrågan så återkommer vi alltid för att boka ett möte på plats där jobbet skall utföras. Detta för att vi ska kunna ge ett så exakt pris som möjligt.

  Kontaktuppgifter

  Telefon: 0225-25 67 00

  E-post: langsbynmaleri@gmail.com

  Adress: Munters Väg 1, 776 72 LÅNGSHYTTAN