Målare Borlänge

Målare i Borlänge

Vill ni ha den lilla firmans service och det moderna företagets mångsidighet? Varsågoda, här hos Långsbyn Måleri AB i Långshyttan möter det traditionella hantverket framtidens behov. Vi är specialiserade på byggnadsmåleri. Men kan utföra alla tänkbara måleriarbeten.

Välj oss om du söker målare i Borlänge

Falun och Borlänge växer så det knakar. I bygden kring tvillingstäderna byggs det massor. Det märker Långsbyn Måleri av. Här finns många av de nöjda kunderna. Även om sätet är Långshyttan så är Långsbyn ett måleri i Borlänge och faluregionen.

- Jag har jobbat som målare i snart tre decennier och känner fortfarande att det är spännande och jag vill fortsätta att utvecklas, säger Sami Kurvinen, grundare av företaget.

Om oss och om framtiden

Han kom till Långshyttan som 13-åring. Ett par år senare stod han med en pensel i handen redo att grunda ett företag.
- Efter flera år som målare bestämde jag mig 2008 för att starta eget . I dag är vi sex anställda i Långsbyn Måleri AB , säger Sami.

Han driver ett företag i en expanderande region med både städer och vidsträckt landsbygd. Långsbyn Måleri arbetar över hela Dalarna och i grannlänen.
- Vi är ett måleri för Falun och Borlänge, samtidigt som vi gärna tar jobb i Gästrikland, Västmanland och hela Dalarna, säger Sami Kurvinen.