Målare Borlänge – Vill ni ha den lilla firmans service och det moderna företagets mångsidighet? Varsågoda här hos Långsbyn Måleri AB i Långshyttan möter det traditionella hantverket framtidens behov. Vi är specialiserade på byggnadsmåleri. Men kan utföra alla tänkbara måleriarbeten.
– Jag har jobbat som målare i snart tre decennier och känner fortfarande att det är spännande och jag vill fortsätta att utvecklas, säger Sami Kurvinen, grundare av företaget.
Han kom till Långshyttan som 13-åring. Ett par år senare stod han med en pensel i handen redo att grunda ett företag.
– Efter flera år som målare bestämde jag mig 2008 för att starta eget . I dag är vi sex anställda i Långsbyn Måleri AB , säger Sami.
Han driver ett företag i en expanderande region med både städer och vidsträckt landsbygd. Långsbyn Måleri arbetar över hela Dalarna och i grannlänen.
– Vi är ett måleri för Falun och Borlänge, samtidigt som vi gärna tar jobb i Gästrikland, Västmanland och hela Dalarna, säger Sami Kurvinen.
Falun och Borlänge växer så det knakar. I bygden kring tvillingstäderna byggs det massor. Det märker Långsbyn Måleri av. Här finns många av de nöjda kunderna. Även om sätet är Långshyttan så är Långsbyn ett måleri i Falun och Borlänge.

Kontakta Långsbyn Måleri

För offert eller vid frågor ring: 070 210 14 01