Måleri i Hedemora

Måleri i Hedemora

Få hjälp med måleritjänster hos en erfaren målare i Hedemora med omnejd. Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med byggnadsmåleri i första hand. Här behärskas dock alla former av måleriarbeten.

Anlita oss som måleri om du bor i Hedemora

Vårt måleri är verksamt i främst Borlänge och Falun samt andra orter i närheten av utgångspunkten Långshyttan. Med den geografiska placeringen utförs även jobb i Gästrikland, Västmanland och Dalarna som helhet. Ta kontakt om du vill ha hjälp av oss.

Måleriföretaget grundades 2008

Sami Kurvinen, som jobbat som målare i närmare 30 år och fortfarande brinner för yrket, är den som grundade verksamheten. Han började med måleriet redan som 15-åring. I dag har företaget sex anställda och har hunnit ombildas till ett aktiebolag. Kunderna är allt från privatpersoner till större företag. Flexibiliteten och hantverksskickligheten är utmärkande, liksom kombinationen av traditionellt hantverk och moderna metoder.

Hör av dig om du behöver hjälp

Söker du hjälp mer måleriarbeten i Hedemora med omnejd? Kontakta oss här, så återkommer vi med offert.  Vi kan redan nu utlova ett väl utfört arbete i god tid och med god kommunikation, med tydlighet och samförstånd.