Måleri i Säter

Måleri i Säter

Söker du en erfaren målerifirma i Säter med omnejd som hjälper dig med alla typer av måleritjänster? Bostadsrättsförening, privatpersoner och olika former av företag är de vi hjälper.

Måleri i Säter med bra service

Vi utgår från Långshyttan, och erbjuder hjälp med måleritjänster i Borlänge, Falun, Säter och Hedemora. Även angränsande län som söker målerifirma i Gästrikland och Västmanland kan höra av sig till oss. Ta kontakt om du vill ha hjälp av oss.

Söker du en erfaren målare i Säter?

Sami Kurvinen har lång erfarenhet - han har jobbat som målare i närmare 30 år. Han är den som grundade verksamheten 2008. Sami började med måleriet redan som 15-åring och brinner fortfarande för yrket.

Långsbyns måleri har 6 st anställda och är idag ett aktiebolag. Kunderna är allt från privatpersoner till större företag. Målarna som jobbar här levererar hög kvalitet på måleri och tapetsering, utvändig målning och allt det andra. Kombinationen traditionellt hantverk och modern spetskompetens är en bra mix.

Ta kontakt för hjälp med måleritjänster

Söker du hjälp med måleriarbeten i Säter med omnejd? Ta kontakt med oss, så återkommer vi med offert. Du kan förvänta dig ett väl utfört arbete i god tid och med god kommunikation, där tydlighet och samförstånd är självklarheter. Välkommen till oss!