Måleri

Välkommen till Långsbyn Måleri!

Målerifirma södra dalarna – Ett fasadarbete kräver både kunskap om olika färger och noggrannhet för att på bästa sätt kunna skydda huset mot väder och vind. Dessutom ska färgen helst sitta kvar. Detta kräver noggranna förberedelser och bearbetning av fasaden. Även måleriarbeten inomhus kräver ett gediget förarbete för att få en jämn och snygg yta. Själva måleriarbetet är bara en liten del av det totala arbetet. Så om du inte vill lägga din semester på att rengöra träfasaden eller spackla väggar finns vi som ett alternativ för dig. Och vi finns bara ett telefonsamtal bort!

Vi erbjuder alla tjänster du kan tänka dig inom måleri. Vi målar din fasad och dina fönster, eller dina inomhusväggar, tak och våtrum. Vi ger oss också på finliret och kan till exempel ge din trappa ett snyggt lyft. Vi har lösningar för alla problem du kan stöta på inom måleri, stora som små. Vi är inte rädda för omöjliga projekt och älskar när kunden ger oss utmaningar.

Vi har en bred erfarenhet av byggnadsmåleri i södra Dalarna och har lika god kunskap om traditionella timmerhus som moderna arkitektritade villor. Oavsett om du bara vill ha en ny färg på väggarna, eller om du vill skapa något unikt och personligt är vi din målerifirma i södra Dalarna.

Vi uppdaterar oss ständigt kring det senaste inom branschen för att skapa hållbara måleriarbeten av god kvalitet. Vi är måna om både människa, byggnad och miljö och väljer alltid det bästa alternativet i alla avseenden.
Hos oss får du proffsiga hantverkare och ett personligt bemötande. Vi är noggranna i arbetet och det viktigaste för oss är alltid att du som kund blir nöjd. Du kan vara delaktig rakt igenom hela arbetet, eller lämna hela projektet till oss och ta en resa till solen. Hur du än väljer kommer du att få ett snyggt och proffsigt resultat när måleriarbetet är klart.

Målerifirma södra dalarna