Tapetsering i Borlänge

Tapetsering i Borlänge

Tapetsering i Borlänge

Söker du en tapetseringsfirma i Borlänge? Då är det oss du söker. Vi utför alla typer av tapetsering i  Borlänge. Bland våra kunder återfinns företag, bostadsrättsföreningar såväl som privatpersoner. Så vem du än är, tveka inte att kontakta oss.

Vi kommer till dig i Borlänge

Vi är baserade i Långshyttan, men utför många arbeten i Borlänge med omnejd. Vår verksamhet utsträcker sig också till Dalarna som helhet, liksom Gästrikland och Västmanland.

Lång erfarenhet och passion för tapetsering

Vårt företag vilar på en passionerad grund i form av vår grundare Sami Kurvinen. Han har ända sedan 15-årsåldern arbetat med måleritjänster. Efter 30 år brinner han fortfarande för yrket.

Denna passion återspeglas i att vi sex medarbetare har fokus på både hantverksskicklighet och att vara flexibla i vårt arbetssätt. Av det senare kommer att vi kan arbeta med både moderna metoder och mer traditionella hantverk.

Vi brinner såklart också för bästa resultat, varför vi alltid arbetar med produkter från etablerade och kända varumärken, som Alcro eller Dekorama.

Kontakta oss så tapetserar vi åt dig

Behöver du professionell hjälp med måleritjänster, ta kontakt med oss så svarar vi med en offert. Redan innan du hört av dig, vågar vi lova att jobbet blir både väl utfört och i tid. Självklart kommunicerar vi på ett tydligt sätt med dig för bästa samförstånd.

Måleri Borlänge