Tapetsering i Hedemora

Tapetsering i Hedemora

Du söker en tapetseringsfirma i Hedemora. Du har kommit rätt.

Hos oss får många slags kunder hjälp med tapetsering. Vi arbetar i huvudsak åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag med byggnadsmåleri. Det sagt, utför vi alla slags måleriarbeten.

Vi hjälper dig med tapetsering i Hedemora

Även fast vi finns i Långshyttan, hjälper vi dig där du finns. Vårt verksamhetsområde omfattar hela Dalarna, Värmland och Gästrikland. Kontakta oss gärna så ser vi till att komma till dig.

Erfarenhet och kunnande sedan 2008

Vår grundare Sami Kurvinen har jobbat med måleritjänster sedan tonåren och brinner ännu för yrket efter 30 år. Med en sådan upphovsman är vårt fokus på flexibelt tänkande och hantverksskicklighet ingen överraskning.

Våra arbetsmetoder innefattar både traditionella som moderna metoder. Och såklart att kunna kombinera dessa. I allt arbete använder vi för bästa resultat välkända och erkända varumärken, som Alcro eller Nordsjö.

Våra kunder är allt från privatpersoner till större företag.

Kontakta oss så hjälper vi dig

När dina väggar behöver omtanke, är det oss du borde kontakta. Vi återkommer till dig med en offert och ett löfte. Nämligen att vårt jobb utförs i tid, på bästa sätt och med god kommunikation. Att vi förstår och är tydliga med varandra är viktigt för oss vid alla jobb.

Måleri Falun