Tapetsering i Säter

Tapetsering i Säter

Vi är en tapetseringsfirma som hjälper dig i och kring Säter. I första hand utför vi byggnadsmåleri åt bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Dock kan vi utföra alla slags måleritjänster

Vi tapetserar åt dig i Säter

Med vår bas i Långshyttan genomför vi uppdrag i Dalarna, Värmland och Gästrikland. Främst jobbar vi i trakterna kring Långshyttan, Falun och Borlänge - men kontakta oss,

så hjälper vi dig inom hela vårt område.

Vi har tapetserat sedan 2008

Företaget med sex anställda grundades 2008 av Sami Kurvinen. Sami började med måleritjänster redan som 15-åring och efter 30 sitter glöden för yrket fortfarande i.

Efterhand utvecklades företaget till ett aktiebolag med kunder hela vägen från privatpersoner till stora företag. Gemensamt för alla dessa kunder, är att vårt fokus på hantverksskicklighet och flexibilitet samt vi behärskar både traditionella hantverk och moderna metoder.

För bästa resultat, arbetar vi alltid med produkter från etablerade och kända varumärken, som Alcro eller Dekorama.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Om du behöver tapetseringsstjänster i trakterna kring Säter, kontakta oss för en offert. Vi garanterar ett välutfört jobb gjort i tid - och med bra kommunikation. Vi sätter stort värde i tydlighet och samförstånd.

Måleri Falun